Tänavusel Läänemaa Toidunädalal saab valmistada törlönti ja kokteile, nautida kohalikust toorainest roogasid ning osaleda lõikuspeol.
Läänemaa Toidunädal, mis toimub seitsmendat korda, pakub toidusündmusi üle maakonna. Lisaks eelpool mainitule saab osaleda Paliveres munadest suupistete valmistamise töötoas, Oru OTT-i Oru orika valmistamise koolitusel ning Vedra külas tegutsev Lauri Lilleoks õpetab, kuidas kalaroogasid valmistada. MTÜ Vormsi Kraam korraldab sügislaada ning Altmõisa külalistemajas saab nautida mõnusat brunchi.
Lisaks maapiirkondadele hõivab Läänemaa Toidunädal Haapsalu linna. Oma erimenüüde- ja üritustega tulevad välja Restoran Bergfeldt, koduresto Väike Petersell, Haapsalu Rado Restoran, Dietrich, Puhvet Kapp ning Trühvlid & Sidrunid.
„Rõõm on suur, et sel aastal on see kohe eriti nagu Läänemaa toidu nädal, sest ürituste variatiivsus on suur ja üle piirkonna laiali,” ütles Kodukant Läänemaa koostööprojektide koordinaator Kai Kulbok.
Läänemaa Toidunädal on 3.–13. oktoobril.